onverBloemd integraal therapie

Ilse Bloem

Leoniden 12
Krommenie
06 22 35 89 38
ilse@ilsebloem.nl

Vind jij jezelf de belangrijkste persoon?

Als je antwoord ja is, dan feliciteer ik je. Je hebt je leven op orde, je accepteert jezelf, je zelfvertrouwen is in balans.

-Bovenstaande heeft natuurlijk niets met egoïsme te maken want ik ga van het positieve uit dat je gewoon goed voor jezelf zorgt maar ook voor anderen, vanuit respect voor jezelf en voor de ander-

Als je antwoord nee is, dan accepteer jij je niet zoals je bent, heb je geen zelfvertrouwen en zit je misschien vast in overtuigingen die je beperken, of hou jij je nog vast aan oude patronen die je in de weg zitten.

Ook ik heb een periode gehad dat ik iedereen belangrijker vond behalve mijzelf. Tijdens mijn burn-out periode ben ik erachter gekomen dat ik daarvoor niet was wie ik werkelijk was. Ik vond het belangrijk dat iedereen mij aardig vond, kon moeilijk met kritiek omgaan, was perfectionistisch, een controlefreak, ik was mijn eigen strenge leraar en het was nooit goed genoeg.

Door zelfonderzoek, zelfreflectie ben ik zoveel mogelijk gaan opruimen wat mij niet meer diende. Ik heb leertherapieën gevolgd die mijn nog meer verdieping gaven waarom ik vaak uit lijden reageerde.
En nu? Ik vind mijzelf de belangrijkste persoon in mijn leven want doordat ik dat vind kan ik nu het mooiste werk doen als therapeut.
Ik kan onbetrokken betrokken zijn met mijn cliënten. Ik heb compassie voor waar mijn cliënten mee worstelen. Daar zit het verschil ten opzichte hoe ik vroeger was. Ik deed alles om maar de leuke meid te zijn en nu help ik mensen vanuit mijn hart. Nu geniet ik van elke cliënt die na enkele sessies meer zichzelf is, lief en belangrijk vindt.

Wil jij ook de allerbelangrijkste persoon zijn in je leven en met trots in de spiegel kijken en de woorden uitspreken: 

‘’Ik vind mijzelf een tof mens en de belangrijkste persoon in mijn leven,'' dan wil ik heel graag jouw coach zijn. Je kan me ook een mail sturen met een vraag en je krijgt zeker weten een antwoord. 

Hartegroet, Ilse