onverBloemd integraal therapie

Ilse Bloem

Leoniden 12
Krommenie
06 22 35 89 38
ilse@ilsebloem.nl

Mijn ervaring met Access Bars

Toen ik voor het eerst met Access Bars in aanraking kwam wist ik niet wat ik kon verwachten. Ik had er al het een en ander over gelezen en filmpjes bekeken op You Tube. Ik was in elk geval enthousiast genoeg om mij in te schrijven voor een Bars class.
Toen ik mij had ingeschreven voor de class kreeg ik 'n dag van te voren een mail van de facilitator dat ze naar mij kwam omdat er geen aanmeldingen waren voor die bewuste dag en plaats van de class. Dit was een cadeautje, een 1 op 1 sessie. Hoe kan het nog mooier dan dit.
 
Danielle, mijn facilitator, stond met een brede glimlach voor de deur en ik verwelkomde haar met de woorden:" Welkom en jij bent vast degene die ik verwacht" Er was meteen een klik. 
'S morgens legde ze me het een en ander uit en ik mocht in de middag mijn eerste Bars ontvangen en daarna zou ik Bars bij haar geven. Ik hou ervan om het meteen in de praktijk te ervaren en uit te voeren. 
Toen ik op mijn behandeltafel lag voelde ik al een heerlijke ontspanning over me heen komen toen ze enkele Bars punten had aangeraakt. Later  dwaalde mijn geest af en zat ik in een droom. Op de achtergrond was ik me nog wel bewust dat ik een behandeling kreeg. Na de sessie voelde ik me kiplekker, heel blij en alsof ik een heerlijke massage had gekregen. Ik voelde me een bonk vol energie. Later heb ik de Bars gegeven aan Danielle met uiteraard de nodige aanwijzingen, iets meer naar links, iets meer naar rechts...ja daar. Wat zo apart was dat je tijdens de behandeling gewoon over van alles en nog wat kan praten...en lachen...wat nog beter is als ontlading. 
 
De eerste avond heb ik geslapen als een baby en ik had hele heldere dromen...alsof ik naar een film keek. En wat ik dagen erna waarnam was dat mijn hoofd veel minder vol zat. Alsof ik minder piekerde. Wat een cadeau...ik zit n.l. veel in mijn hoofd. Andere dingen zijn dat ik me minder druk maak om van alles en nog wat...Ik kan er naar kijken zonder oordeel. Het klinkt misschien allemaal te mooi om waar te zijn maar ik heb al een leuk leven maar ik ben me er nog meer bewust van, van alles om me heen maar ook meer bewust van mijzelf. Ik heb een plekje gekregen op deze planeet en zoals je wilt... in het Universum. Hoe cool is dat. 

Ik geef nu zelf regelmatig Bars en mijn clienten ervaren dezelfde veranderingen en of andere intensere veranderingen. Maar ook hoor ik  dat ze weinig merken. En dan ineens tussen de regels door vertellen ze me dat ze beter slapen en dat ze gewoon lekker in hun vel zitten. Zou dat door de Bars sessie komen..."Jij weet het'', zeg ik dan. 
 
En dit is wat  Access Bars met je kan doen...ja dat kan echt...jij mag kiezen.