onverBloemd integraal therapie

Ilse Bloem

Leoniden 12
Krommenie
06 22 35 89 38
ilse@ilsebloem.nl

Ben jij tevreden met je leven?

 

Leef jij je leven zoals jij je dat wenste?


Bij mij kwam deze vraag boven toen ik afgelopen week afscheid moest nemen van een dierbare tante van mij. Ze heeft de leeftijd van 92 jaar bereikt en alle ingrediënten van het leven zaten in haar leven.
Oorlog in haar geboorteland, Indonesië, geboortes van haar kinderen, een nieuw bestaan opbouwen in Nederland, armoede, overvloed, het verlies van dierbaren, trouwerijen, begrafenissen, geboortes van kleinkinderen en achterkleinkinderen.


Ben jij tevreden met je leven?
Het is best een confronterende vraag maar ik stel hem jou vanuit mijn welgemeende interesse.
Stel je bent aan het einde van je leven gekomen hoe kijk jij daar dan op terug?
Ben je tevreden met je leven geweest, had je dingen anders gedaan, heb jij je dromen kunnen vervullen, wist je dat je een missie had?

Jouw eigen weg gaan
Zijn er dingen in jouw leven gebeurd met een bepaalde reden? Kan jij daaraan voorbij kijken?
Als je dat kan dan sta je midden op jouw spirituele pad. Een pad waarbij je door al je ervaringen weet dat dit een pad is van groei. 

Een pad waar je elke emotie tegen zal komen. Je bent je er niet altijd bewust van dat dit zo is maar als jij naar binnen gaat en je haalt die herinnering naar boven wat bij die emotie hoort, stel je dan eens de vraag: wat heb ik er dan van geleerd, welk inzicht heb ik ontvangen?
En zelfs bij diep verdriet is er altijd iets moois uit te halen. En dat is zeker niet zo als je midden in een verwerking zit maar na een tijdje zul je dat ineens wel zien.

Je levensmissie
En nu vraag ik jou om weer naar het nu te gaan. Waar sta jij op jouw pad? Zie jij belemmeringen waardoor jij je hoogste potentieel nog niet kan leven?
Je hoogste potentieel is de oneindige energie en bewustzijn van jouw wezen die door jou heen tot uitdrukking willen worden gebracht. Dit heeft alles te maken met de reden dat je op aarde bent: je levensmissie.

Heb je behoefte om met mij daarover van gedachten te wisselen, stuur me dan eens een mail en stel vrijblijvend je vraag.

Ik wens jou een fantastisch leven, leef je mooiste leven.
Hartegroet, Ilse