onverBloemd integraal therapie

Ilse Bloem

Leoniden 12
Krommenie
06 22 35 89 38
ilse@ilsebloem.nl

Recensies over onverBloemd therapie

21-06-2017 08:56

www.facebook.com/Spiritueeltherapeut/ 

Ik zou het leuk vinden als je mijn Facebookpagina een VIND IK LEUK (LIKE) geeft. 

Recensies afkomstig van mijn Facebookpagina.

Jeannette: 
Vanmiddag heb ik een heerlijke gezichtsmassage gehad.En was in slaap gevallen zo ontspannen was het. Toen ik naar buiten liep voelde ik mij heerlijk licht. Dank je wel Ilse. Tot de volgende keer. Groetjes Jeannette

De volgende keer was een Acces Bars Sessie.
Die ik gisteren heb ondergaan,het was een zeer ontspannende behandeling.
En voelde mij daarna kilo's lichter.
Heb alleen maar liggen slapen , maar dat was niet erg volgens Ilse .
Heb na de behandeling heel veel energie teruggekregen.
Dank je wel Ilse voor deze mooie behandeling.

Edith:
Fantastische sessie.... ik was heel ver weg en zo ontspannen! De nacht erna heel diep geslapen en uitgerust wakker. Dat kwam vast doordat ik zoveel heb kunnen loslaten tijdens de access bars sessie, absolute aanrader om schoon schip te maken! De aanpak van Ilse is professioneel en kundig, daarnaast is ze een warme en gezellige persoonlijkheid.

Boukje:
Ilse is lief, toegankelijk, gastvrij, liefdevol, vertroetelend, aardig, leergierig, ondernemend, ontvankelijk, een doorzetter, vertrouwelijk en nog heel veel meer. Ze is geweldig! 

Ik heb vorige week bij haar een access bar behandeling ontvangen en dat heeft mij veel inspiratie gegeven voor nieuwe ideeën. Ik bruis ervan! Dank je wel lieverd.

Vera:
Ik heb bij Ilse een Access Bars sessie gehad. En natuurlijk weet je niet wat je kan verwachten maar het is al fijn als ik ontspannen weg ga, dacht ik. Nu tijdens de massage merkte ik al de energie op die door mij heen stroomde. En na afloop was ik heel relaxed. Ilse zelf is spontaan, lief en geeft je gelijk allerlei tips. Ik kan het iedereen aanraden.

Evelyne:
Een bezoek aan Ilse staat gelijk aan veel humor en veel wijsheid. En ze haalt van alles uit de kast aan technieken/methodieken: wat je maar nodig hebt, she"s got it.

Ilse K:
Onlangs een gezichtsmassage bij Ilse gewonnen, wat een cadeautje! Ik heb al meerdere behandelingen gevolgd, waarbij zij mij altijd met een positief gevoel over mezelf naar huis laat gaan. Ik kan een afspraak bij Ilse zeker aanraden!

Ze helpt je de antwoorden uit jezelf te halen met de juiste vragen in een warm gesprek.

Karin:
Een poos bij Ilse therapie gevolgd. Ik ben daardoor een stuk beter in mijn vel gaan zitten. Ben mezelf aardiger gaan vinden. Dankzij de oefeningen met en bij Ilse kwam ik tot vele inzichten. Een aanrader! Ilse is bovendien een lieve, spontane vrouw, die al snel je vertrouwen weet te winnen.

Maud:
Ik heb onlangs een Acces Bars sessie gehad. De praktijkruimte van Ilse voelt als een warm bad, op alle details is gelet. Tijdens de sessie gebeurde er van alles, ik zag veel kleuren en symbolen, kreeg waardevolle inzichten en de energie mocht weer gaan stromen. Ook nu, twee weken na de sessie merk ik nog dat er van alles gebeurt, bijvoorbeeld hoe ik reageer op bepaalde situaties. Ik kan het iedereen aanraden die op een andere manier met herstel en gezondheid wil omgaan. Ilse is een lief en spontaan persoon die goed naar je luistert en je waardevolle tips meegeeft.

 

Judith:
Tijdens de Access Bars sessie had ik het gevoel dat ik helemaal los kwam van het bed, alsof ik opgetild werd. Ook voelde ik enorm veel energie door mijn hele lichaam stromen.

Na de sessie voelde ik me licht en luchtig en mijn hoofd was stil. Ik voel me over het algemeen rustiger, maar sommige emoties ervaar ik heel heftig... haha lekker tegenstrijdig. Op mijn werk gaat het goed en dat had ik echt heel erg nodig.
Ik heb weer gedroomd, geweldig. Ik kon beter vliegen dan ooit en zelfs door muren heen! 
Die behandeling werkt nog een tijdje door, zei je. Bedoel je daarmee dat er nog dingen kunnen 'verdwijnen'? Want wat weg is, is weg, toch? (Ja, zegt Ilse, er kan nog meer verdwijnen gedurende zo'n 4 weken na de behandeling).

Lieve Ilse, dank je wel, je bent een topper!

Je ziet mij over een tijdje wel weer voor een vervolgbehandeling. Er mag nog veeeeeeel meer door het putje �
Liefs & liefde, Judith