onverBloemd integraal therapie

Ilse Bloem

Leoniden 12
Krommenie
06 22 35 89 38
ilse@ilsebloem.nl

Access Bars  

Wat als jouw leven vanaf vandaag plezieriger kan worden?
Loopt je hoofd soms over?
Kan je meer ontspanning en rust gebruiken?

Dat kan! 

 

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen vanuit het universum en te zijn wie je werkelijk bent? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen.

Door de Bars punten licht aan te raken worden de Bars actief en ruimen ze beperkende gedachten, conclusies, oordelen, ideeën, beslissingen, overtuigingen op die je gedurende je leven of zelfs uit vorige levens hebt aangenomen.
Zie het als het opruimen van je oude bestanden van de pc. Deze komen in de prullenbak en Bars haalt zelfs je prullenbak leeg.

Gedurende de sessie hoef jij alleen maar te ontvangen en beslis jij wat jij bewust of onbewust wilt loslaten. Voor iedereen zal de sessie anders worden ervaren en kan je niet van te voren weten wat er mag worden losgelaten. Je kan na de sessie al veranderingen waarnemen en het resultaat zal nog zeker 3 tot 4 weken doorwerken en zullen er nog steeds veranderingen kunnen plaatsvinden. 

Er zijn Bars punten voor: voor controle, healing, geld, bewustzijn, creativiteit, kracht, ouder worden, lichaam, sex en e.d. Om er maar een paar te noemen.Elke gedachte, ieder idee, houding, beslissing of overtuiging die je hebt vastgezet vertegenwoordigt de energie en beperkt jouw creativitiet om nieuwe mogelijkheden toe te laten op dat gebied. En het beperkt jou om moeiteloos iets anders te laten verschijnen in je leven.

Wie zou je zijn als je in de realiteit aanwezig kan zijn
Wie zou je zijn als je meer bewust kan zijn
Wie zou je zijn als je kan loslaten wat niet van jou is
Wie zou je zijn als je kan kiezen wat je wilt creeren

Alles wat je tegehoudt om dat allemaal niet te kunnen zijn, wil je dat ontcreeren en vernietigen? 

Access Bars helpt:

- rustiger te worden
- hoofd leeg te maken
- meer jezelf te zijn
- minder druk maken
- beter slapen en heldere dromen
- meer energie
- meer aanwezig te zijn...en nog zoveel meer.

wat is er nog meer mogelijk dan dit?

www.ilsebloem.nl/weblog/mijn-ervaring-met-access-bars/

Het minste wat je kan ervaren is dat je een ontspannen massage hebt gehad en het beste is dat je leven is veranderd.
Hoe cool is dat en hoe kan het nog beter dan dat?

Een sessie duurt 60 of 90 minuten maar je kan ook een sessie van een half uur nemen en zal er een keuze worden gemaakt welke Bars punten behandeld gaan worden.

90 minuten € 80
60 minuten € 65